top of page

ONROEREND GOED IN BUITENLAND

Ouborg Vastgoed is ook actief in het buitenland. Dat gaat terug tot de bouw van Hotel Princess Bergfrieden in Seefeld-Tirol te Oostenrijk en werd eind 2003 opgeleverd. Wij hebben hotel Princess Bergfrieden helemaal zelf bedacht, ontwikkeld en vele jaren zelf geëxploiteerd. Vele prijzen en awards hebben we met dit bijzondere hotel gewonnen. Tien jaar later bouwden we extra appartementen en hebben deze deels verkocht aan beleggers. Inmiddels hebben wij de hotel exploitatie verkocht, om mede voor de beleggers, een juist rendement en continuïteit te genereren. In 2005 opende Princess Hotel Villa Phuket in Thailand haar deuren. Dit hotel is gevestigd in een prachtige villa met Aziatische uitstraling, gelegen aan een golfbaan en beschikt eveneens over een zwembad. De gasten hadden de  beschikking over een privébutler, een kok en een chauffeur.  Inmiddels heeft Ouborg Vastgoed deze villa verkocht.

Curaçao

Op Curaçao hebben wij in 2016 Princess Sirena Bay Estate gekocht, een monumentaal, achttiende-eeuws landhuis, direct gelegen aan zee, omringd door diverse kleinere monumentale bijgebouwen. Dit inmiddels volledig gerenoveerde, luxueuze privé landgoed met hotelservice, een privé strand en infinity-zwembad in Curaçao kan worden gehuurd voor 2-20 gasten. Voor meer info, www.sirenabay.com

CURAÇAO

Export-Serenabay 011019 022 a.jpg

PRINCESS SIRENA BAY ESTATE

Princess Sirena Bay Estate is een prachtig historisch landhuis met hotelservice, direct aan zee gelegen. Het is te huur voor 2 tot 20 gasten!

Sirena Bay Estate ligt in Willemstad, op slechts 300 meter van het bruisende centrum van Pietermaai. De beste restaurants zijn te vinden op minder dan 50 meter afstand.

Met tien slaapkamers en acht badkamers, verspreid over verschillende monumentale bijgebouwen, biedt Sirena Bay Estate ruimte aan een gezelschap van familie of vrienden, dat in alle rust en privacy kan genieten van het privéstrand en het riante infinity-zwembad. Deze unieke accommodatie is ook zeer geschikt als trouwlocatie en evenementen locatie. Deze inspirerende omgeving kunt u als bedrijf boeken om te brainstormen of te vergaderen.
Ons team helpt u graag met services zoals het boeken van een privéchefs, een romantisch diner op het privéstrand, restaurantreserveringen, unieke excursies, autoreservering of privé transfer en nog veel meer.
Ons team van Sirena Bay Estate staat altijd voor u klaar! 

OOSTENRIJK - SEEFELD

E2826947.jpg

HOTEL PRINCESS BERGFRIEDEN

Het B&B Hotel Bergfrieden en Apart-Hotel Residenz is gelegen in de Oostenrijkse bergen van Seefeld in Tirol.
Het was destijds een klein oud familie pension, toen we dit bijna twintig jaar geleden aankochten. Na een zeer intensieve en grondige verbouwing, werd dit familiehotel in Tiroolse-Kranebitter stijl eind 2003 opgeleverd. Dit hotel biedt u hoogwaardige kamers, suites, appartementen en luxe appartementen. Hotel Bergfrieden is voorzien van een fitnessruimte, een zwembad en wellnessvoorzieningen. Met de exploitatie van dit hotel hebben wij vele prijzen en awards gewonnen. Tien jaar later bouwden we extra appartementen en verkochten deze deels aan beleggers. Inmiddels hebben wij de hotel exploitatie verkocht, om mede voor de beleggers, een juist rendement en continuïteit te waarborgen. Wij hopen nog lange tijd, als investeerder, betrokken te blijven bij dit mooie bijzondere hotel. Vanaf 2021 draagt het de naam:
Hotel Oasis Bergfrieden Seefeld als nieuwe exploitant.
De naam Princess blijft bij onze familie om nieuwe activiteiten mee te ontplooien.

bottom of page